massage wolvega
 
 
Althuizes Massages.
Ik werk vanuit huis en ben in 2009 tevens een salon in sportcentrum Racket Health Centre te Wolvega gestart. Ik verzorg de volgende massages.: Sportmassage, Ontspanningsmassage, Hotstone-massage, Triggerpoint en Stoelmassage op locatie. Maak uw keuze in het menu om u te verdiepen in de verschillende massages. Waarom een massage?
Charin thai massage Wolvega Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De naam Wolvega komt uit de Gouden Eeuw, toen er nog veel wolven in het gebied leefden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Wolvega, die ook te vinden zijn in rubriek charin thai massage! Friesland Campina Wolvega.
Massagepraktijk Soepel en Fit. Welkom bij Massagepraktijk Soepel en Fit. Welkom bij Massagepraktijk Soepel en Fit.
Over ons. Welkom bij Massagepraktijk Soepel en Fit. Welkom bij Massagepraktijk Soepel en Fit.
Ik woon sinds 2006 in Wolvega en heb van 2000 tot en met 2013 als verzorgende in verpleegcentrum Lindestede in Wolvega gewerkt. Zelf heb ik jarenlang actief handbal gespeeld waarvan de laatste jaren bij de Griffioen. In 2013 ben ik begonnen met een eigen massagepraktijk, omdat ik ook op een andere manier mensen wil verzorgen. Mijn handen hebben veel kracht en daarom leek mij massage wel op zijn plaats.
Triggerpoints, Stoelshiatsu, Hotstone massage, Dorn en Breuss massage, Praktijk Thijssen Wolvega.
Welkom bij de Praktijk Thijssen. U kunt in de praktijk terecht voor.: Lid van de NVST en RBCZ. Advanced Shiatsu Practitioner. Triggerpointcoach en trainer. Register Therapeut AG. Dorn en Breuss-massage. Massage bij kanker. Praktijk Thijssen T: 0561-499219 M: 06-49876877 Chair-man.nl webdesign.
Thaise Massagepraktijk Thai Sabaai te Wolvega.
Thaise massagepraktijk Thai Sabaai Wolvega. Centraal gelegen in Wolvega, met als werkgebied Noord-Nederland Friesland, Drenthe en Overijsel en Flevoland voor een vakkundig uitgevoerde massage door onze gediplomeerde Thaise masseuse, voor een voordelige prijs. Onze massagepraktijk heet Thai Sabaai, Sabaai is het thaise woord voor ontspannen, relaxen.
Massage erotisch Wolvega Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De naam Wolvega komt uit de Gouden Eeuw, toen er nog veel wolven in het gebied leefden. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Wolvega, die ook te vinden zijn in rubriek massage erotisch! Friesland Campina Wolvega.
Aanbieding. Welkom bij Massagepraktijk Soepel en Fit. Welkom bij Massagepraktijk Soepel en Fit.
Een leuk cadeau om weg te geven voor een verjaardag, moederdag of vaderdag kan ook bij Massagepraktijk Soepel en Fit te Wolvega. Kies een massage die uw iemand cadeau wilt geven. De bon is 12 maanden geldig en uitsluitend te gebruiken bij Massagepraktijk Soepel en Fit.

Contacteer ons

Op zoek naar massage wolvega?