japanse massage
 
 
Boek direct: Anoubis, Massage in Antwerpen bij Treatwell.be.
In de Japanse cultuur wordt het gezicht beschouwd als de weerspiegeling van het evenwicht tussen fysieke en geestelijke gezondheid. De Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de gezichtsweefsels en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie. Men kan Japanse gezichtsmassage niet vergelijken met een gewone gezichtsmassage, hier wordt er extra aandacht besteed aan de huid en de bloed en lymfecirculatie van het gezicht.
Home.
Na deze traditionele Japanse massage voel je je ontspannen en weer helemaal opgeladen. In drukke tijden. We leven in een tijd waarin iedereen het druk, druk, druk heeft. Net dan is het belangrijk om af en toe tijd te maken om te ontspannen, om te ontsnappen aan de drukte en stress van elke dag.
Manumedica massagetherapie Brugge Shiatsu Seiki, Balinese massage, Oorkaarsen, Voet en oorreflexologie, Anti-stress, Japanse massages, Sauna.
Bij een drankje wordt besproken welke massage of behandeling je wenst. Een combinatie is mogelijk. Behandelingen en massages duren meestal één uur. Draag bij voorkeur losse kledij uit natuurlijke materialen. Strikte privé-sfeer verzekerd. Behandelingen en massages gebeuren op een Japanse futon-matras.
Japanse gezichtsmassage massagepraktijk Crispinus.
Deze massage is een uitkomst voor mensen die geen volledige lichaamsmassage willen maar toch de ontspannende en verjongende resultaten van een massage willen ervaren. Japanse gezichtsmassage is een trationele Japanse kunst die dankzij de ontelbare toepassingen en verfijningen door de verschillende generaties heen is ontwikkeld tot een volwaardige en unieke.
Boek direct: Sentaku, Massage in Zaventem bij Treatwell.be.
De massage wordt gedaan op een futon een Japanse matras. Wie gemasseerd wordt, draagt daarbij het liefste loszittende kleding om stretching en rotatie te kunnen uitvoeren. Een shiatsubehandeling zorgt ervoor dat de mens in zijn geheel meer in evenwicht komt.
Hoofd-nek-en schouders.
Nadien werk je per 2 en leer je een massage te geven waarin eenvoudige maar efficiënte knedingen en bepaalde drukpunten uit de shiatsu Japanse massage worden aangeleerd. Tijdens deze workshop ligt het accent vooral op jezelf. Je leert enerzijds technieken aan en anderszijds om goed te zorgen voor jezelf.
Yuna Wellness essentieel herbronnen wellness sauna privà verwarmd binnenzwembad floating groepen verjaardagsfeestje vrijgezellenfeest psoriasis massages online cadeaubon pakkingen gelaatsverzorging Do
Japanse gezichtsmassage is een unieke massagevorm geïnspireerd door de Japanse medische kunst. Het neemt elk deeltje van kruin tot schouder onder handen. Niet alleen de gezichtshuid en gezichtsspieren worden behandeld maar ook de dieperliggende gezichtsweefsels komen aan bod door stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen energiebanen. Dit gebeurt op een heel natuurlijke wijze via vingerdruk en strijkbewegingen. Inclusief gelaatsreiniging en ontspanningsritueel. Een aantal belangrijke meridianen doorlopen het gezicht. Door stimulatie van deze energiebanen komt je lichaam in balans. De immuniteit weerstand verhoogt en het stressgehalte verlaagt. Je krijgt een frisse jonge uitstraling en je haarconditie verbetert. Hoofdpijn en spanningen in de nek maken plaats voor een rustig en prettig gevoel. Naast een natuurlijke facelift geniet je van een weldadige koesterende massage.
Japanse gezichtsmassage.
Want een gezichtsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij de Japanse massage is er een combinatie van verschillende technieken. Zoals een stevige nekmassage, diepe massage van de gezichtsweefsels, zachte massage voor de huid, acupressuur energiepunten drukken en lymfedrainage.

Contacteer ons

Resultaten voor japanse massage