voetmassage
 
 
Voetmassage goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 82 resultaten voor voetmassage. Koop deze gegevens. Jozef Wautersstraat 81, 3010 Kessel-Lo Leuven. Bezoek onze webpagina. 2 Sanjati Massage. Ten Ede 194, 9620 Sint-Maria-Oudenhove Zottegem. Thaise, Oosterse en Westerse massages. Voetmassage, oliemassage, ontspannende massage.
Massagetechnieken: Thaise voetmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De duur van een Thaise voetmassage hangt af van de behandeling die je kiest. In de privé-praktijk kan je doorgaans kiezen tussen een Thaise voetmassage van 30 minuten, 1 uur of anderhalf uur. D e praktijk omvat het toepassen van het theoretisch gedeelte van de les en het leren van technieken.
Voetmassage, Massage in Leuven: Boek direct online! Treatwell.
Super simpel de beste massagesalons, voetmassage in Leuven zoeken, vergelijken en boeken. In Leuven scoort het aanbod massagesalons, voetmassage, gemiddeld een 33 op basis van 33 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons, Leuven uitzoeken.
Thaise Voetmassage Relaxfactory.
ONZE VOETMASSAGE: DE THAISE VOETMASSAGE. Wij bieden je de beste vorm van voetmassage: de Thaise variant. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.
Voetmassage YouTube.
Thaise massage voetmassage massagesalon Antwerpen, België Duration: 227. SW TV 1935, views. voetmassage Cityspa Labanne Duration: 130. RigoNL 5240, views. Voetmassage Wellness Zadkine Duration: 501. Hans van Goor 7344, views. Pedicure Duration: 1001. Lovie2000 825443, views. Haleakala Voetmassage Duration: 303.
Energetische voetmassage Sunam shiatsu.
In deze workshop leer je een reeks zachte technieken toepassen op specifieke voetreflexzones, om harmoniserend in te werken op het zenuwstelsel, de chakras en de endocriene klieren. Om de weerstand en de immuniteit te verhogen. Voor méér energie en ontspanning!
Thaise voetmassage Syntra AB.
De Thaise voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze voetmassage is een kruisbestuiving van de invloed van yoga uit India en de kennis van de Oosterse geneeskunst uit China. De Thai hebben hieruit een eigen massagevorm gecreëerd die zeer effectief is om vermoeidheid te verdrijven en onze energie op peil te houden.
Voetmassage Antwerpen voetmassage in Antwerpen The Wellness Room.
In sommige gevallen kan een lichte pijnprikkel voelbaar zijn dit zou wijzen op een blokkade van de energiestroom. Stop blokkages door een voetmassage. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren zou een blokkade kunnen worden verminderd of opgeheven. Reserveer je voetmassage behandeling online.

Contacteer ons

Resultaten voor voetmassage