stoelmassage
 
 
Stoelmassage cursus? Volg de cursus Stoelmassage van CIVAS!
Na afronding van de cursus Stoelmassage ondersteunt u werkgevers om aan de verplichtingen te voldoen die de nieuwe Arbowet stelt. Steeds meer bedrijven zien in stoelmassage een uitstekend middel om het ziekteverzuim terug te dringen. Uiteraard kunt u met stoelmassage ook particulieren behandelen en kunt u bijvoorbeeld masseren tijdens festiviteiten of op beurzen.
Massage op het werk Stoelmassage.
Welke thema's' keren dikwijls terug? Onze teams zijn sinds 2005 op pad en morgen onderweg naar jou. Burn-out op het werk. Hoe ging het. Volg ons op Facebook. We posten er regelmatig interessante promoties en artikels over stoelmassage, stress en burn-out.
Stoelmassage.
Met deze opleiding tot stoelmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus stoelmassage is voor iedereen toegankelijk. Je einddoel is een erkend diploma stoelmassage. Tijdens deze dagopleiding word je permanent geƫvalueerd.
Stoelmassage Rinato.
Terug naar overzicht. Een stoelmassage is een vorm van drukpuntmassage waarbij hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen gemasseerd worden in een speciale stoel. De ergonomie van de stoel zorgt voor een comfortabele houding die als zeer aangenaam wordt ervaren.
Opleiding Stoelmassage Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Professionele stoelmassage vindt steeds meer ingang in het bedrijfsleven en daarbuiten, omdat het een effectieve behandeling is ter preventie en verlichting van klachten. Wat kent men na het volgen van deze opleiding. Tijdens deze opleiding leert u een professionele, uitgebreide stoelmassage te geven.
De Massagemobiel.
In deze 2 tot 4 uur durende workshop worden de beginselen van stoelmassage, zonder olie en boven de kledij aangeleerd. Mijn jarenlange ervaring als lesgever in massage heb ik gebundeld in dit teambuildingevent tot het aanleren van een gestructureerde, oprechte aanraking die de spanning in de nek en schouders doet afnemen.
STOELMASSAGE bedrijven in Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.
Het ondersteunt het belang dat bedrijven hechten aan de gezondheid van hun medewerkers. De stoelmassage gebeurt op een speciale stoel. We geven een basismassage met een individuele toets naargelang de klant. We sluiten af met ergonomische tips. Wij verzorgen ook bedrijfsmassage via hoofdmassage.
Cursus Stoelmassage Wellness Academie.
Een korte stoelmassage ontspant en geeft nieuwe energie. Behalve dat stoelmassage problemen door stress kan verzachten, heeft het ook een preventieve werking. Inhoud cursus stoelmassage. De cursus stoelmassage behandelt kort de geschiedenis van de stoelmassage. Daarna wordt er ingegaan op de vraag: Waarom stoelmassage?

Contacteer ons

Meer resultaten voor stoelmassage