massage leidschendam
 
 

Email to a friend. Nieuw geopend in Leidschendam: Baan Suan Health Center aan de Damlaan, gespecialiseerd in Thaise massage voor zowel man als vrouw. U kunt hier terecht voor diverse vormen van massage die verzorgd worden door gediplomeerde en ervaren Thaise masseuses.
Massagesalons binnen 0.5 km van Leidschendam, Zuid-Holland Treatwell.
5 kms vanaf Leidschendam. 10 kms vanaf Leidschendam. 20 kms vanaf Leidschendam. xml version1.0" encodingUTF-8" standaloneno? Weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Neem dan een kijkje in onze Treatment Guide! Hier vind je al onze kennis op het gebied van beauty in een overzichtelijke guide. Naar de Treatment Guide van Massage.
Sport en ontspanningsmassage BALANS LEIDSCHENDAM VOORBURG.
Massage draagt bij aan het bereiken van de ideale balans tussen belasting de mate waarin iemand wordt belast, door bijvoorbeeld sport, bewegen of stress en belastbaarheid de hoeveelheid belasting die het lichaam aankan. Massage op maat: de intake. Balans Leidschendam Voorburg biedt sport en ontspannings-massage op maat.
Massage Leidschendam, Stompwijk, Leidschenveen, Wassenaar, Voorburg.
Workshop Indiase hoofdmassage. Massage Leidschendam: ontspannen en genieten. Een behandeling bij RelaxPoint is een uitstekende oppepper voor zowel het lichaam als de geest. De massage of therapeutische behandeling in Leidschendam brengt je lichaam tot rust en bevordert het zelfhelend vermogen.
Massage in Leidschendam-Voorburg Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Baan Suan Health Center in Leidschendam is gespecialiseerd in Thaise massage voor man en vrouw. Thaise olie massage, Traditionele Thai massage, voetmassage en pedicure. Maak een afspraak voor een behandeling of een combinatie. Lichaamsmassage Traditionele Thaise lichaamsmassage wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd.
Marktplaats.nl Thaise Massage Leidschendam Voorburg Welzijn Masseurs en Massagesalons.
Thaise Massage Leidschendam Voorburg. Thaise massage, Pedicure, Gezichtsbehandeling, Kadobon. 9400 x gezien sinds 20 dec. Thaise massage Damlaan Leidschendam, gratis 1 uur parkeren voor de deur. Vlakbij VoorburgVoorschoten, Leiden. Baan Suan Health Center met ervaren Thaise masseuses.Reserveren voor afspraak gewenst.
Massage Aquamarijn Leidschendam.
Welkom bij Massagepraktijk Aquamarijn te Leidschendam. Bij Massagepraktijk Aquamarijn kunt u terecht voor verschillende massages. Het doel van deze massages is ontspanning van geest en lichaam. Ik ben geen fysiotherapeut, maar ik kan ik tijdens de ontspanningsmassage wel extra aandacht geven aan pijnlijke plekken. Door het masseren worden de blokkades in het lichaam aangezet om te gaan werken, waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. Wat zijn verder de voordelen van een regelmatige massage?

Contacteer ons

Resultaten voor massage leidschendam