massage
 
 
massage en bewegingstherapie bij paarden VIVES.
massage en bewegingstherapie bij honden. massage en bewegingstherapie bij honden. Interesse in massage en bewegingstherapie bij paarden bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer informatie. Mail Patrycja Majewski op email protected of bel 32 51 23 23 30 Inschrijven.
Prana Massage Even tijd voor jezelf, een wereld van ontspanning.
U leidt een druk en stressvol leven? Ongetwijfeld bent u, net zoals vele anderen, op zoek naar enige vorm van rust. Ik wil u daarbij graag helpen door u kennis te laten maken met de wondere wereld van massage en klankschaaltechnieken.
Massage www.bluesage.be.
Het schouweffect in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht geven een lichte massage aan het trommelvlies. Voetreflexologie is een voetreflex massage met als uitgangspunt dat onze organen, zenuwen en gewrichten terug te vinden zijn, of reflecteren, in onze voeten.
Lichaamsbehandelingen Massages Les Thermes de Spa.
Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. De massageoliƫn van het SULTANE DE SABA gamma laten u reizen in een universum waar al uw zintuigen aangesproken worden. MASSAGE ONDER EEN REGENGORDIJN. Massage Zintuiglijk ontwaken. Hot Stones massage.
voetmassage nekmassage lichaamsmassage Sit wat Pho Antwerpsestraat 21 2640 Mortsel.
massage van gelaat en hoofd. rug, nek en schoudermassage. Bij Sit Wat Pho willen we zowel de massage als de klant centraal stellen. Elke klant en elke massage is voor ons uniek. Wij reserveren dan ook graag voldoende tijd voor uw massage.
Professionele massages bij Good Mood in Werchter.
Massage.
Deze massage is gebaseerd op de Zweedse massage maar hier wordt de massage beperkt tot bovenvermelde lichaamsdelen. prijs: 30 min 26 euro. prijs: 45 min 37 euro. Deze massage is gebaseerd op de Zweedse massage maar hier wordt de massage beperkt tot bovenvermelde lichaamsdelen.
nooz.be Duo massage Lounge, een onvergetelijke reis met twee.
Alles is volledig afgestemd op onze eigen cultuur en als unieke ervaring om te delen. Via een intakegesprek polsen we naar je voorkeuren: de geur van essentile olin, de intensiteit van de massage, de muziek, de sfeer., Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring met alle zintuigen, volledig volgens jouw wens.

Contacteer ons

Op zoek naar massage?