massage geldrop
 
 
Openingstijden Changburi Traditional Thai Massage Heggestraat 48 in Geldrop.
De vestiging van Beautysalonlaperle die het meest in de buurt ligt van de aan de Heggestraat 48 is de Beautysalonlaperle aan de Bogardeind 219. Meer massage in Geldrop Bedrijven in de buurt van Changburi Traditional Thai Massage Heggestraat 48 in Geldrop.
Massage Salon Wendy Geldrop.
Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De temperatuur van deze stenen ligt rond de 45 graden. Deze massagevorm is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. Tegen inlevering van een print van deze site krijgt u op alle gezichtsverzorgingsproducten van Cenzaa 25% korting! 1 bon per klant. We zijn ook gespecialiseerd in de laatste trends voor uw haar! klik hier voor de site van Haarmode Unique. DE kapsalon in Geldrop voor man, vrouw en kind waar de koffie voor u klaar staat!
Van den Berg Massage.
MASSAGE GELDROP: Feeling Well-ness.
Nieuw: Lage rugklachten massage. Sinds september 2013 bieden we u een gediplomeerde behandeling Specialisatie lage rugklachten. Neem dan een kijkje bij massages. Massage Geldrop: Feeling Well-ness Baron van Tuyll van Serooskerkenstraat 22, 5666 RK Geldrop Tel: 06 3081 8987 Email: mjfeijen1955@hotmail.com.
Changburi Traditional Thai Massage in Geldrop Massage Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Changburi Traditional Thai Massage in Geldrop. Bij Changburi Traditional Thai Massage kunt u terecht voor een Thaise massage volgens de eeuwenoude traditionele massagetechnieken. Onze masseuse is gediplomeerd door de wereldberoemde Wat Pho tempel in Bangkok. Hoofd, Nek Shouder massage.
Changburi Traditional Thai Massage Geldrop, Nederland Beoordelingen.
Changburi Traditional Thai Massage Beoordelingen, Geldrop. Wat te doen in Geldrop. Changburi Traditional Thai Massage. Changburi Traditional Thai Massage. 5 van 8 dingen om te doen in Geldrop. Spa's' Spa en wellness. Heggestraat 48, 5664 BH Geldrop, Nederland. 31 6 34196795.
MoSense Sportmassage Geldrop.
Massage bij pijn. Massage bij zwangerschap. om weer effectief te kunnen. BYE, BYE STRESS TIJD VOOR ACTIE EN ONTSPANNING. Speelt jouw leven zich af in de hoogste versnelling? Dat is vaak lastig bijbenen en het brengt de nodige stress met zich mee. Je levensstijl is echter moeilijk 1, 2, 3 te veranderen. Wel kun je werken aan een gezond lijf. Daarmee presteer je beter, verminder je stress en krijgt je humeur een boost. Met een 30 minuten durende massagebehandeling van MoSense kun je er weer flink tegenaan. En het plannen van die afspraak? Dat doe je toch gewoon online. WIST JE DAT. 1 op de 3 ziektemeldingen stress als oorzaak heeft? Dat het aantal burn-outs schrikbarend toeneemt en dat de leeftijd waarop het zich voordoet steeds jonger is? De hoogste tijd voor actie dus! maak direct een online afspraak of bel 06 53 38 38 82. Een afspraak afmelden. Meld minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af! KLIK HIER om u af te melden. MoSense timmert hard aan de weg en weet dat er nog meer gepassioneerde masseurs rondlopen. Bekijk nu de vacature. Hoe lang duurt een behandeling. Wat kun je verwachten. 5664 AP Geldrop.
Home.
Je bent van harte welkom! Mijn praktijk is aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de massage en sportverzorgingsbranche BMS en het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage RGDB. Laat je hart spreken! Copyright Massagepraktijk In Balans Geldrop 2010-2015. Alle rechten voorbehouden. Massagepraktijk In Balans Geldrop.

Contacteer ons

Resultaten voor massage geldrop