ontspanningsmassage roosendaal
 
 
Vitae Wellness Resorts Roosendaal Ontspanningsmassage 25 min. Massages.
Ontspanningsmassage 25 min. Prijs: vanaf 36.50. Deze massage helpt je om stress en spanningen te verminderen. Door massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Deze behandeling is ook exclusief saunabezoek te reserveren op onze beauty afdeling. verder met reserveren.
Vitae Wellness Resorts Roosendaal Ontspanningsmassage 50 min. Massages.
Ontspanningsmassage 50 min. Prijs: vanaf 62.50. Deze massage helpt je om stress en spanningen te verminderen. Door massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven. Deze behandeling is ook exclusief saunabezoek te reserveren op onze beauty afdeling. verder met reserveren.
Reiki/ontspanningsmassage in regio Moerdijk, Roosendaal, Bergen op zoom, reiki behandeling en/of massage aan huis, cursussen, readings, workshops.
Grondlegger van reiki Mikao Usui en de grondbeginselen van reiki. Wil je graag even lekker genieten en ontspannen? Neem een heerlijke reikibehandeling en/of combinatie van reiki en massage. Het is bij Toereiki mogelijk ook zelf een combinatie behandeling te kiezen. Mogelijkheden zijn: reiki, hotstone en ontspanningsmassage.
Ontspanningsmassage Yoga Roosendaal. Ontspanningsmassage Yoga Roosendaal.
Reserveren: anja@yogaroosendaal.nl 06 51119048. Locatie: Yoga Studio Roosendaal Raadhuisstraat 62B Roosendaal. Yoga voor de RUG. Rug, nek, schouders. Samen met Caroline werken aan vrijheid en ruimte. Waar het Oosten het Westen ontmoet. Yogalates is een fusie tussen Yoga en Pilates.
Masseur in Roosendaal massage-info.nl.
Praktijk voor ontspannings en sportmassageen, definitieve ontharing. Voor wie is ontspanningsmassage bedoeld? Voelt u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last. Massagepraktijk UNIEK ook bij u thuis Roosendaal. Hallo, hebt U er al eens over nagedacht. elk jaar laat ik mijn auto nakijken en keuren, maar mijn eigen lijf? voor mij als masseur kan ik aangeven dat een massage niets.
ontspanningsmassage-roosendaal lichaamsmassages.
Op zoek naar een ontspanningsmassage in Roosendaal? Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit! Dat lukt niet in 1 keer, geef ons de tijd om hier samen met u aan te werken.

Contacteer ons

Op zoek naar ontspanningsmassage roosendaal?