massage emmen
 
 
Marike Mensink Emmen Massage Over mij.
Toen die sauna verkocht werd, ben ik aan huis gaan werken in Emmen Emmerhout. Op aanvraag kom ik ook bij u thuis of bij uw bedrijf. Kosten en BTW zijn fiscaal aftrekbaar. Marike Mensink, geboren in Groningen 17-10 1948. 1971: A-verpleegkundigeTriotel, Leeuwarden. 1989: Shiatsu, Iokai Shiatsu Academie, Groningen. 2002: Voetreflexzonetherapie, Sonneveld opleidingen, Zaltbommel. 2002: Werkplekconsulent, Sonneveld opleidingen, Zaltbommel. 2002: Traditional Thai Massage, Chingmai, Thailand. 2003: Deep Tissue massage Harry Niessen, Amsterdam.
Masseur in Emmen massage-info.nl.
Ik ben geboren in Braziliƫ, waar ik cursussen massage heb gevolgd. Na 10 jaar op Gran Canaria te hebben. Therapie en Massage Emmen Emmen. Ook voor personal training, voedingsadviezen, gezondheidsadviezen etc. Zie voor verdere info de website. Massage praktijk emmen Emmen.

Home Drenthe Emmen. Totaal aantal vermeldingen: Emmen 1. Traditionele Thaise massage, o.a hotstone, kruidenstempel, voetreflex, olie aroma massage, rug, nek, yoga en therapie. Niet van toepassing. Jan Risher op Sabaideemai. Monique de vries op Rarida Thai Massage. Peter op Klassieke thai massage.
Alle massage in Emmen, overzicht van 15 bedrijven over massage in Emmen.
Bedrijven in Emmen. Massage in Emmen. Massage in Emmen. De volgende 15 bedrijven gerelateerd aan massage uit Emmen zijn gevonden. Meer over massage. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Emmen en behoren tot de categorie massage salon.
Even Kalm Aan.
Een boek lezen, een fijne wandeling maken, een dagje uit met vriendinnen, maar bijvoorbeeld ook het krijgen van een massage of een energetische behandeling. Geef jezelf daarom eens een cadeautje en maak wat tijd vrij voor een ontspannende massage of een rustgevende energetische behandeling.
Triggerpoint therapie en Massage Emmen, Drenthe.
triggerpoint therapie, fasciatherapie en holistisch massage therapie. Mijn praktijk heb ik in het centrum van Emmen in het sportcomplex van Hotel Hampshire aan de Kerkhoflaan. Praktijk in Emmen maar ook thuisbehandeling. Jan Hiemstra verzorgt in zijn praktijk in het Hamshire hotel Emmen o.a.
massagepraktijk Emmen.
Massage Praktijk Emmen. 7815 SE Emmen. Sporten of niet sporten. Het is van essentieel belang dat ons lichaam in beweging blijft en soepel functioneert zonder pijntjes en klachten. Soms gaat het niet zoals we willen. Soms hebben we zelfs last van het bewegen.
Massagestudio Emmen Massagestudio-Caldas.
Het masseren is altijd al mijn hobby geweest, daarom ben ik sinds 3 jaar geleden een massagestudio begonnen in Emmen. Mijn specialiteit is ontspanningsmassage ook wel relax massage genoemd, waarbij de huid en spieren zich ontspannen d.m.v. zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage emmen