massage dordrecht
 
 
TUINA Acupunctuur Dordrecht.
Tuina massage en acupressuur lijken op acupunctuur, maar i.p.v. het inbrengen van naalden worden de zgn. Deze methode is bijzonder geschikt voor kinderen en voor mensen met een zwak gestel. Ook kan deze methode toegepast worden bij angst voor naalden.
Welkom.
Voor energie en balans. StepStones is gevestigd op een prachtige en inspirerende locatie in het historisch havengebied van Dordrecht. Onze hoogwaardige massagebehandelingen zijn rustgevend en ontspannend. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van blessures en medical taping. Hotstone en voetreflexzone massage.
Vergelijk 15 Massage opleidingen en cursussen in Dordrecht Werksite.
Gezondheid, Sport Welzijn. Vergelijk 15 Massage opleidingen en cursussen in Dordrecht. Ontdek en vergelijk de kosten van 15 Massage opleidingen en cursussen, in de rubriek Gezondheid, Sport Welzijn. Lees ervaringen en reviews over de diverse onderwijsinstellingen in de omgeving van Dordrecht.
Massages Beauty Health for Body Mind Dordrecht.
Behandelingen en prijzen. Beauty Health for Body Mind. 3315 WS Dordrecht. T: 078 6164097. Beauty Health for Body Mind is aangesloten bij de ANBOS en STIVAS-gediplomeerd. Gecertificeerd in lymfedrainage, bindweefselmassage en huidverbeterende massage. Gesloten van 1 juli tot 1 september.
Bekijk hier alle masseurs en massages in de nabijheid van Dordrecht Massages.nl.
Aangeboden massages: Hotstone massage, Baby Massage, Ontspanningsmassage, Zwangerschaps massage. Allspa Skin Body Care. Amstelwijckweg 36, 3316BB Dordrecht. Aangeboden massages: Hotstone massage, Baby Massage, Gezichts massage, Voetreflex massage, Shiatsu massage, Ontspanningsmassage, Acupressuur, Anti-cellulitis massage, Aromamassage, Balinese massage, Kruidenstempel massage, Reflexologie massage, Therapeutische massage, Zwangerschaps massage.
MONIQCARE Massage.
nek/schoudermassage vertrouwde adres professioneel rug vastzittende schouders full body massage in Dordrecht massage Dordrecht Heerlijke ontspanningsmassage Sportmassage stress hoofdpijn pijn in de schouders vast masseur masseuse massages massagepraktijk Dordrecht lichaamsmassage wellness soepel rugklachten schouderklachten nekklachten massage massage massage massage sportmassage sportmassage sportmassage sportmassage ontspanningsmassage ontspanningsmassage.
Massage nodig? Dordrecht of omgeving? Neem contact op!
Jouw klachten behandel ik op mijn massagetafel op locatie vanuit Dordrecht. Massage betekent voor mij contact maken met jou op authentieke en helende wijze waarbij ik je in diepe ontspanning breng om vandaaruit natuurlijke genezing te bieden. Hierbij maak ik gebruik van diverse massagetechnieken: sportmassage, Ayurvedische hoofdmassage en Lomi Lomi massage en geef ik cursussen in Shantala babymassage aan ouders en verzorgers.
Massagemarathon ALS Massage Dordrecht Massagemarathon voor spierziekte ALS te DordrechtMassage Dordrecht Massagemarathon voor spierziekte ALS te Dordrecht.
Er worden deze dag buiten ook nog korfbalwedstrijden gespeeld, de kantine is dus ook de gehele dag geopend. Zo heeft u dus ook mogelijkheid om voor of na de massage een bakje koffie/thee of een andere versnapering te nuttigen. Like de massagemarathon op Facebook 2011 Massage Dordrecht Massagemarathon voor spierziekte ALS te Dordrecht.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage dordrecht