massage vlissingen
 
 
Zorg bewust gezond voor je lichaam en geest MomentjeMij.
MomentjeMij is prachtig gelegen in een rustige natuurlijke omgeving, vlakbij het strand en net over de sluizen vanaf het station van Vlissingen. De reden waarom ik er voor gekozen heb in mijn praktijk alleen vrouwen te behandelen is omdat ik heb ervaren dat ik vaak intuïtief de vrouw en haar zijn heel goed aanvoel. Het is alsof haar lichaam tot mij spreekt en we samen een dialoog aangaan. De gastvrijheid in combinatie met de kwalitatief weldadige massage maakt dat de gasten graag terugkomen.
Alle massage in Vlissingen, overzicht van 8 bedrijven over massage in Vlissingen.
Bedrijven in Vlissingen. Massage in Vlissingen. Massage in Vlissingen. De volgende 8 bedrijven gerelateerd aan massage uit Vlissingen zijn gevonden. Meer over massage. De bedrijven in onderstaande lijst bevinden zich in of in de omgeving van Vlissingen en behoren tot de categorie massage salon.
Bewegingsplein WestduinMassage tarieven.
Door middel van zwemles, hydrotherapie, fysiotherapie, personal training, fitness en massage. Voor ieder individu wordt een beweegprogramma opgesteld om zijn of haar doelen te bereiken. Volg je ons al? Gevestigd te Golden Tulip Strandhotel Westduin. 4371 PE, Koudekerke. Navigatie: Galgeweg 1 te Vlissingen.
Massage erotisch Vlissingen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De gemeente Vlissingen telt ruim 44.000 inwoners. Als een van de grootste plaatsen in Zeeland, is Vlissingen een badplaats en een industriestad. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Vlissingen, die ook te vinden zijn in rubriek massage erotisch!

Capelle aan de IJssel. Wijk en Aalburg. Home Zeeland Vlissingen. Totaal aantal vermeldingen: Vlissingen 0. Sorry, geen vermeldingen gevonden. Niet van toepassing. Monique de vries op Rarida Thai Massage. Peter op Klassieke thai massage. Mary op Bai Tong Kaew Thaise Massage.
De Ontknoping Voor al uw ontspanningsmassage's.'
Hoofd Nek Schouder massage. Zoeken naar: Zoeken. De Ontknoping is er voor iedereen om even te ontspannen, tot jezelf te komen. Een momentje voor jezelf. Dat lijkt een luxe, maar in deze hectische tijd, waarin we van alles moeten is het juist goed om ook eens bij jezelf stil te staan. Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspannings-massage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt er meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Ik bied verschillende soorten ontspanningsmassages aan. Kijk welke jou het meeste aanspreekt en maak een afspraak! De Ontknoping: Josine Reulinglaan 13, 4385 KW, Vlissingen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage vlissingen