masseur zwolle
 
 
TIP Massage Spa Green Relax l massage en Beauty behandelingen.
Green relax massage beauty SPA werd opgericht in 2009 en is al ruim 5 jaar gevestigd in zwolle. Al onze medewerkers hebben professionele opleidingen gehad in China. Met enthousiasme en positieve houding zijn ze bereid om te helpen en elke klant bieden de beste diensten aan.
Welkom op deze Zwolse website! Massage zwolle.
Eventueel kan er ook een vrouwelijke masseur ingezet worden, mits op tijd aangegeven. Kijk op uw gemak eens rond op deze site, en neem ook gerust eens een kijkje in mijn gastenboek. Ik ben erg trots op wat klanten hier achterlieten.
Masseur in Zwolle massage-info.nl.
Alle Masseurs In de regio.: Kaart weergeven Masseur in Zwolle. Massagetherapie Wilko Jongman. Therapeutisch lichaamswerk gericht op minder klachten, meer bewegingsvrijheid, een goede houding en meer rust in je hoofd. De insteek is altijd om de verbeteringen. Campherbeeklaan 82a, Zwolle.
Welkom bij Massagepraktijk Zwolle Stadshagen.
In haar warme en sfeervolle praktijk te Zwolle, gelegen in de provincie Overijssel, kun je terecht voor een ontspannende klassieke massage, activerende sportmassage, een massage tegen hoofdpijn, migraine en fibromyalgie. Bij Massagepraktijk Zwolle Stadshagen wordt gewerkt vanuit een holistische benaderingswijze; Er is een verbinding tussen lichaam, geest, emoties, energie, en sociale omgeving van de mens.
MASSAGE ZWOLLE.
Voel ervaar en ontspan tijdens een heerlijke ontspanningsmassage van Lotuszen. Massage word gegeven in Zwolle Stadshagen aan de belvederelaan 25. Een rustige basismassage van de rug, nek en schouders om de dagelijkse spanning te laten verdwijnen en bijzonder geschikt om de dag mee te beginnen of af te sluiten.
Chinese Massage in Zwolle.
Home adressen Overijssel Zwolle. Chinese Massage in Zwolle 3. Dé praktijk om jou te helpen om meer balans te creëren in je leven met behulp van verschillende massages. Voor een heerlijke massage kunt u tegenwoordig in het hartje van Zwolle terecht.
Refocus Massage Zwolle: Ontspanningsmassage Sportmassage. Gediplomeerd NGS Masseur Overijssel. Wellness Massagesalon in Zwolle Stadshagen.
op het werk is het goed om je spieren even te laten ontspannen. Gediplomeerd door het. Meer over refocus. Over de producten. Meer voor wie. Over het NGS. sportmassage ontspanningsmassage zwangerschapsmassage lichaamsmassage voetmassage beenmassage rugmassage nekmassage massage bij kanker. 2017 Refocus Massage Zwolle.
Norbet Geels Sportmassage stadshagen Zwolle.
NGS erkend masseur. Norbert Geels Sportmassage. Norbert Geels Sportmassage biedt u verschillende massages., Hot Stone Massage. Verder kan ik u bij klachten of blessures tapen volgens het Medical Taping Concept MTC. Ook Lymfe Taping met MTC behoort tot de mogelijkheden. De behandelingen vinden veelal plaats in de praktijkruimte in Zwolle Stadshagen, maar zijn in overleg ook op locatie mogelijk, bijvoorbeeld bij sportevenementen of thuis.

Contacteer ons

Resultaten voor masseur zwolle