massage naarden
 
 
Anne Monchen.
Bel mij 06-28905247 of mail mij voor een afspraak! Als Natuurgeneeskundig Massage therapeut werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes.: Op Academie Holos vond ik het antwoord in het bestuderen en ervaren van de taal van het menselijk lichaam. Sinds 2007 heb ik mijn praktijk in Naarden.
FysioMassage: een heerlijke, verantwoorde manier van ontspannen Groepspraktijk Fysiotherapie Naarden, Bussum, Huizen, Almere en Hilversum.
De verschillende medisch verantwoorde technieken die wij inzetten, zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren en stofwisseling waardoor zij beter in staat zijn te herstellen van overbelasting. Een massage is ook echt even tijd nemen voor u zelf: wij zetten een relaxend muziekje op als u dat fijn vind en u komt 30 minuten even helemaal tot rust.
holistische massage naarden anne monchen massagetherapie balans lichaam en gees.
Bindweefsel massage en cupping. Voedings en detoxadviezen en meten PH basis lichaam. Onderstaande behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar.: Kindermassage en workshops moeder en kind in de praktijk of bij u thuis of op locatie. Zwangerschapsmassage op een speciale prenatal tafel.
Massage erotische Naarden Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vroeger was Naarden de hoofdstad van Het Gooi. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Naarden, die ook te vinden zijn in rubriek massage erotische! Alle Particuliere Naarden. Witgoed Coronel Naarden. Gemeentehuis Naarden Naarden. Cth Van Der Heijden Naarden.

Home Noord-Holland Naarden Tjaidii Massage. Adres: Lambertus Hortensiuslaan 72. Postcode: 1412 GX. Prijs per uur: 40. Email to a friend. Voor een Thaise massage is altijd een goede reden: om pijn te verzachten, vermoeidheid te bestrijden, de fysieke flexibiliteit te vergroten, lichamelijke en emotionele blokkades op te heffen, de huid te versoepelen, stress te verminderen.
Contact Openingstijden.
1411 AD Naarden. maandag t/m vrijdag: 1100: tot 2300: uur. U mag tot 23 uur binnenlopen! Zaterdags tijdelijk gesloten wegens. 035 632 11 10. Op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
Tjaidii Massage Traditionele Thaise massage in Naarden-Bussum.
Die worden weer in evenwicht gebracht door massage van spieren, gewrichten en huid en door de stimulatie van bloedsomloop en lymfesysteem. Duizenden jaren later vormt de massage nog altijd een vanzelfsprekend element in de Thaise cultuur en gezondheidszorg. Begrijpelijk, want van de Thaise massage gaat een onmiskenbaar helende en weldadige werking uit.
Da Capo Massage Studio Massages4all.
Het grootste aanbod van masseurs. Home Noord-Holland Naarden Da Capo Massage Studio. Da Capo Massage Studio. 1411 AD Naarden. Da Capo Massage Studio 56, 15 beoordelingen. Deel uw ervaring. Dylano op 25-07-2017 6.8. Algemene indruk: 7 Klantgerichtheid: 7 Massageruimte: 7 Prijs / kwaliteit: 6.

Contacteer ons

Op zoek naar massage naarden?