massage almere
 
 
Massages Thermen La Mer Day Spa Wellness en Sauna in Almere.
Een aangename bodypeeling voorafgaand aan de Hotstone Massage vergroot de optimale werking voor lichaam en geest. Een verrassende, heilzame behandeling om niet te vergeten. Nek, schouders en rug, zonder bodypeeling 25 min. Gehele achterzijde, zonder bodypeeling 40 min. Gehele achterzijde, inclusief bodypeeling 55 min. Thaise Kruiden Stempelmassage 55 min. De verwarmde kruidenstempels waarmee deze traditionele Thaise Stempelmassage wordt uitgevoerd zijn samengesteld uit Thaise kruiden. Na een bodyscrub met een citrusaroma wordt de achterzijde van het lichaam gemasseerd met de kruidenstempels, afgewisseld met manuele massagegrepen op de meridianen. Deze weldadige Stempelmassage heft blokkades op en bevordert de gezondheid en vitaliteit. Daarnaast herstelt het de balans tussen lichaam en geest. Er wordt gebruik gemaakt van Westerse en Oosterse technieken. Gebruik van de kruidenstempels geeft verlichting bij stijfheid, spierpijn en het stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering. Ervaar de warmte en ruik de kruiden! Saunabezoek online reserveren. Adres en openingstijden. Inschrijven digitale nieuwsbrief. Saunabezoek online reserveren. Thermens Culinaire Break. Thermen La Mer Day Spa Scoutingpad 3, 1351 GN Almere Locatie: Vroege Vogelbos T 036-5386888 info@thermenlamer.nl Volg ons ook op: Facebook en Twitter.
Massagepraktijk Almere Jouw praktijk in Parkwijk.
Je doet de ontvanger er ongetwijfeld een groot plezier mee! I k ben afgelopen week gemasseerd door Marc Siekman van massagepraktijk Almere en ben ontzettend enthousiast over de manier van uitleghet, luisterend oor omtrent mijn lichamelijke klachten en de superfijne massage.
Dokrak Thai Massage Traditionele Thaise massages.
Overslaan en naar inhoud. Beste Thaise massage in Almere! Op een unieke locatie! Informatie: massages, prijzen en locatie. Massages en prijzen. Sabrine / 28 augustus 2015.: Heerlijke massage gehad. Je waant je direct in Thailand. Astrid / 14 augustus 2015.:
Massage Almere.
Home admin 2015-10-30T2153090000.: TRADITIONALE CHINESE MASSAGE IN ALMERE. Onze massage salon bevind zich op de Grote Markt in Almere. Kom gerust binnen om een kijkje te nemen. We zitten op de eerste verdieping boven Alexandrië je kan beneden aanbellen. Professionele Chinese masseuses.
Almere Massage Praktijk.
Tuina energie massage. JoomlaXTC Primetime Slideshow Pro Copyright 2009 Monev Software LLC. Daan Hoeksemastraat 59, Almere. Contact en Prijzen. JoomlaXTC Twittix Copyright 2009 Monev Software LLC. Alle behandeling wordt volledig of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Posted by: Administrator Post Date: 2012-03-04. Tuina energie massage.
Massagepraktijk Klijnstra in Almere voor Sport en Ontspanningsmassage.
Hygiëne en Verzorging. Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest. De massage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en bevordert de afvoer van afvalstoffen en stressgevoelens. U krijgt er veel energie van en het is tegelijkertijd rustgevend.
Goedkope massage in Almere: Aanbiedingen tot 70% op massages in Almere GROUPON.nl.
Daarom is een het krijgen van een massage in Almere absoluut een goed idee! In Almere valt een massage prima te koppelen aan een wellness dag, waarbij u de massage in Almere combineert met bijvoorbeeld een bezoek aan een sauna of een frisse duik in het zwembad.
Massagepraktijk 4BodyMind. Massagepraktijk 4BodyMind.
Bij de praktijk in Almere ben je van harte welkom voor verschillende soorten massages. Bij massagepraktijk 4BodyMind kun je terecht voor een ontspanningsmassage of een meer klachtgerichte massage. Op deze site vindt je alle informatie over mijn praktijk, de behandelingen en prijzen.

Contacteer ons

Op zoek naar massage almere?