duo massage
 
 
Duo massage Aravinda Massage Coachingpraktijk.
Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terug contacteren. Voor prijzen van de duo massage klik hier. Een duo massage kan geboekt worden bij elke therapeut binnen onze praktijk. Hou wel rekening met de opleiding en de beschikbaarheid van de therapeut.
Duo-massage t Zinnenrijk.
De prijs van deze duo-belevenis is de prijs van jouw gewenste massage voor 1 persoon x 2. Je hebt de keuze uit verschillende massages. Duo relaxatie massage. Duo Hot-stone massage. Duo Balinese massage. Duo Hot-chocolate massage. Duo Rug-schouder-nek massage. Duo Sweet-Honey massage.
Duo massages Kortrijk West Vlaanderen.
Levensstroom, praktijk voor therapie, Mindfulness en massage. Californische massage Zweedse massage Thaïse massage Hot stone Cranio Sacrale therapie Chakramassage Dynamische Hapto-relaxatie Duo massages Trio massages Voor jongeren en studenten Massagetechnieken Intakegesprek Soorten lichaamsmassage Maak een afspraak Cadeaubon Prijslijst. Wat is aromatherapie?
Duomassage Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. Duomassage Antwerpen.
Onze massages kunnen ook in duoformule genomen worden. De Thaïse massage in Antwerpen. Een Thaise massage ontspant u niet enkel lichamelijk, maar ook mentaal. Baan Phetara ademt dan ook de relaxende sfeer van Thailand uit dankzij de vele authentieke decoratiestukken.
duomassage.
Kies voor een duo-massage met een warme kop thee achteraf en tijd om rustig bij te komen 15, uur: 110 in de winter aan de open haard, in de zomer badend in het groen met toegang tot het terras en de tuin.
loftaanhetwater.be Duo massage Lounge, een onvergetelijke reis met twee.
Synchrone Duo Massage. Made by Nooz in een ongekende luxe priv Red Lounge. Geniet van een ongekend ontspannende lichaamsmassage in je eigen luxe privmassagelounge. Samen met een persoon die jij erg belangrijk vindt, klim je tijdens de duomassage samen naar een niveau van totale ontspanning in je eigen luxe privmassageruimte.
Duomassage Wilrijk Sweet Relaxation.
Een duomassage te Wilrijk bij Sweet Relaxation kan gecombineerd worden met gebruik van het sauna complex privé, zo kan je nog even een paar uur nagenieten van de ontspannen werking van de massage. Keuze uit energetische massage, ayurveda of chakra massage, candle massage of massage met algenpakking.
Duomassage Keita MassageVerzorging, Make-up.
De mogelijkheid bestaat om met zijn twee op het zelfde moment een massage te ondergaan. Dit is een massage die bestaat uit diverse technieken. Omdat er op een tweede massagetherapeut beroep moet worden gedaan, dient deze massage tijdig te worden aangevraagd.

Contacteer ons

Op zoek naar duo massage?